12.01.2021

MOJIH PET - DENIRO OSMANOVIĆ



1. Što te motiviralo da se odlučiš baviti poslom agenta za nekretnine?

Sve što sam u životu radio privatno i poslovno motiviralo me na ovo što radim. Tijekom cijele karijere radio sam u raznim oblicima prodaje i rada s ljudima.
Oduvijek sam gajio ljubav prema nekretninama, gledao razne projekte i ideje za kuće, prepravljao i crtao iz hobija. 
Odlučio sam spojiti ono što najbolje znam i ono što volim. To me motiviralo da budem najbolja verzija sebe. 


2. Koji dio posla najviše voliš?

Izdvojio bih prvi dolazak na nekretninu jer svaka ima svoju priču. Volim vidjeti toliko raznih ideja jer se svatko prilikom uređivanja izrazi na svoj način. Također volim rad na terenu i upoznavanje svih dijelova Istre, ne znam što može biti ljepše od toga.
Najbitniji i najdraži dio posla zbog kojeg ovo i radim je upoznavanje novih klijenata, razumijevanje njihovih želja i njihove vizije, pronalaženje nekretnine iz snova te u konačnici zadovoljstvo obavljenim poslom.


3. Gdje se vidiš za 10 godina?

Prije svega vidim se kao sretnog obiteljskog čovjeka jer je to za mene najbitnije.
U poslovnom smislu za 10 godina vidim se kao prepoznatog i istaknutog agenta s bogatom ponudom nekretnina, puno zadovoljnih klijenata te izvrsnom preporukom.


4. Koji je tvoj životni još neostvareni san?

Naučio sam da je nerealno sanjanje snova gubitak vremena te sam svoje snove postavio kao ciljeve.
Neostvareni ciljevi su da budem najbolji u svom poslu, da izgradim svoju kuću te je osobno dizajniram na dijelu Istre koji najviše volim i naravno, da imam veliku sretnu obitelj s puno klinaca. Prema ciljevima idem i znam da ću tamo stići.


5. Kojih 5 nekretnina bi izdvojio za naše klijente?

ID 5580 Kvalitetno izgrađena kuća s bazenom u mirnom predjelu grada Pule koja pruža prostranost i pogled na grad. Svi sadržaji su u neposrednoj blizini kao i prve plaže koje su udaljene pet minuta od kuće.

ID 5200 Moderni luksuzni stan najviših standarda što se tiče kvalitete izgradnje i upotrebe materijala. Nalazi se u Rovinju, jednoj od top 3 lokacije u Istri po broju posjeta turista. Rovinj je poznat kao prekrasan grad koji odiše tradicijom, ali i novim modernim projektima. Nekretnina se nalazi se na samo 150 metara od mora.

ID 5205 Umjetnički dizajnirana vila s jedinstvenim panoramskim pogledom na more i okolicu.

ID 7149 Moderna vila predivnog dizajna osmišljena za ugodan obiteljski život, ali i za turizam. Nalazi se na mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini većih mjesta poput Medulina i Pule te u blizini atraktivnih plaža.

ID 7298 Ova posebna vila smještena je u mirnom dijelu te se nalazi u blizini Medulina i plaža za kupanje. Nekretnina je dizajnirana posebnom Vastu arhitekturom koja je jedna od najstarijih u povijesti te utječe na energiju i stanje duha čovjeka.

[listings items_per_row=3 items_per_page=10 id_listing=192078;188002;188030;207764;208814]