18.08.2021

MOJIH PET - MARCO MATEŠKOVIĆ



1. Zašto si se počeo baviti ovim poslom i kako si odabrao agenciju Dux nekretnine?

Poslom agenta sam se počeo baviti sasvim slučajno, ali je zanimljivo da mi se oduvijek sviđao ovaj posao zbog vlastitog organiziranja vremena i dinamičnosti. Agenciju Dux nekretnine odabrao sam putem preporuke jedne agentice.

2. Kako bi opisao svoju poslovnu filozofiju?
Opisao bih ju kao visoko motivirajuću, iskrenu i korektnu.

3. Koje su po tvojem mišljenju najveće kvalitete agencije Dux nekretnine?
Što se tiče agencije Dux nekretnine ona se stvarno trudi u svim poslovnim segmentima pružiti najbolje klijentima.  U uredu vlada pozitivna atmosfera i odlično radno okruženje. Istaknuo bih i mentorstvo od vlasnika do kolega. U agenciji se zaista pazi na svaki detalj. Također, jako je važna fleksibilnost i razumijevanje prema svima u uredu.

4. Tko ti pruža najveću podršku?
Najveću podršku pružaju mi cura, obitelj i prijatelji.

5. Kojih 5 nekretnina bi izdvojio za naše klijente?
Izdvojio bih sljedeće nekretnine:

Lipa ID 9592
Samostojeća kuća prizemnica 72m2 nalazi se u mjestu Lipa, nedaleko Rijeke na sunčanoj i mirnoj poziciji. Trenutno uređena kao 2s+db gdje nalazimo kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaonu, konobu s odvojenim WC-om i terasu. U izgradnji je proširenje prizemnice za dodatnih 38 m2 zbog aktivne građevinske dozvole s plaćenim komunalnim naknadama i vode. Kuća je uz voćnjak, vrt, livadu i pomoćnim objektom smještena na parceli od 950m2. Raspolaže parkiralištem za 3 vozila i novosagrađenom garažom od 36 m2 s WC-om.
Sve navedeno čini je odličnom nekretninom za bijeg u prirodu bilo kao kuću za odmor ili za život. Isto tako ona predstavlja i odličnu investiciju za turizam, gdje se uz malo mašte, za turiste željne odmaka od stresa i užurbane svakodnevice može urediti prava mala oaza za opuštanje.
U svakom slučaju nekretnina vrijedna pažnje!

Bribir ID 9349
Izuzetna prilika, predivna kuća u obiteljskom naselju pored Bribira. Kuća je novije gradnje s fasadom starom 10 godina, PVC stolarijom i kamenim dijelovima koji se uklapaju u zeleno okruženje i potok u blizini. Kuća se sastoji od prizemlja gdje se nalaze redom (i na slikama) hodnik, kupaona, ostava, velika spavaća soba, kuhinja s blagovaonom, dva unutarnja stepeništa i prostrana terasa s vanjskom garniturom (natkriveno) i roštiljem. Na prvom katu do kojeg se dolazi ili stepeništem na ulazu kod hodnika ili iz blagovaone nalaze se dnevni boravak/kutak za odmor/igraonica, dvije spavaće sobe, kupaona i balkon s pogledom u šumu i potok. Grijanje je na drva i struju (radijatori). Kući pripada okućnica od 750 m2 u kojoj se nalaze vrt na više etaža, objekt s ljetnom kuhinjom, ostava, drvarnica i više parkirnih mjesta. Savršeno je uređena.

Drenova ID 9287
Predivan stan na savršenoj lokaciji za miran obiteljski život. Nalazi se u blizini škole, trgovine, zelenih staza za šetnju i ostalih popratnih sadržaja poput ambulante i autobusne stanice. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, kupaone, zasebnog WC-a i hodnika. U zgradi su još tri stana i okućnica s roštiljem je na zajedničko korištenje. Pored zgrade ima dovoljno prostora za više parkirnih mjesta po stanu. Orijentacija ovog stana je južna osim jedne spavaće sobe. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu lođu s djelomičnim pogledom na more. U kuhinji se nalazi drugi manji balkon istočne orijentacije s jutarnjim zrakama sunca. Stan je vrlo uredan i odličnog rasporeda. 

Dramalj ID 8916
Novogradnja u završnoj fazi uređenja smještena u mirnoj ulici na odličnoj lokaciji u blizini mora. Zgrada se sastoji od 4 stana od kojih u prodaji je 3S+DB sveukupne površine od 105 m2. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, dvije kupaone i dva natkrivena balkona. Stan se nalazi na drugom katu i pripada mu garaža te jedno parkirno mjesto. Stan je opremljen podnim električnim grijanjem, električnim podizačima roleta, split rashladnim (klima) uređajima i odlična je prilika za nekretninu u blizini mora. 

Belveder ID 8350 
Predivan dvoetažni stan na dobroj lokaciji. Stan se nalazi u visokom prizemlju zgrade, a gornja etaža je u potkrovlju. Najmanja visina potkrovlja je 1.5 metara. Cijela etaža je odlično prirodno osvijetljena s više krovnih prozora. Okućnica od 400 m2 je zajednička. Cijela zgrada je kulturni spomenik nulte kategorije kvalitetne gradnje s manjim brojem stanova. Stan se sastoji od velikog prostora 30 m2 na donjoj etaži gdje se nalazi dnevni boravak i kuhinja 'open space' koncepta. Unutarnjim stepeništem se dolazi do gornje etaže gdje se nalaze dvije spavaće sobe i kupaona. U stanu je od 2010. godine sve adaptirano što uključuje novu PVC stolariju, ugradbene ormare u spavaćim sobama, kuhinju po mjeri, dnevni boravak i kupaonu. Postavljena su nova protuprovalna vrata. Grijanje u stanu je etažno na gradski plin, a postavljene su i dvije klime. Rijetkost na tržištu!


[listings items_per_row=3 items_per_page=10 id_listing=232098;229965;229501;225407;217551]