18.06.2021

NAJLJEPŠE NEKRETNINE NA OTOKU KRKU

1.  Jedinstvena moderna vila s bazenom u unutrašnjosti otoka  ID 8818

          


Vila se sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi predsoblje s unutrašnjim stepeništem na kat, garaža za dva vozila, WC i veliki prostor dnevnog boravka i blagovaone, odakle se izlazi na terasu s bazenom i sunčalište. Na katu su dvije spavaće sobe te jedna funkcionalna kupaonica s dva odvojena tuša. Svaka soba ima izlaz na svoju terasu. Kuća još ima konobu za druženje s kaminom, šankom i WC-om, uređenu u tradicionalnom stilu. Sama kuća predstavlja spoj moderne arhitekture u ruralnom okruženju, što se očituje u korištenim materijalima prilikom izgradnje. Tako je sjeverna fasada s kamenom oblogom. 

          


2. ČIŽIĆI - Penthouse s velikom terasom, prvi red do mora ID 8438

          


Izrazita rijetkost na tržištu! Penthouse se prostire na 180 m2 stambenog prostora i dodatnih 60 m2 što otpadaju na uređenu galeriju s jednom dodatnom spavaćom sobom, dvije kupaonice, strojarnicom i spremištem. Sastoji se od ukupno 5 spavaćih soba, 6 kupaonica, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, dvije natkrivene terase i velike nenatkrivene terase. Apartman je potpuno namješten i spreman za korištenje. Ima troslojna stakla, podno grijanje, troslojni parket prilagođen za uvjete podnog grijanja, dok je na terasi priprema za jacuzzi.

          


3.  MALINSKA - 2S + DB apartman s panoramskim pogledom na more i 1S+DB apartman s okućnicom u neposrednoj blizini mora ID 7921

          


Apartmani su etažirani kao jedna jedinica, oba su luksuzno namještena i uređena i spremna za turistički najam. Veći apartman (74 m2) je na drugom katu i sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, dvije spavaće sobe, kupaonice, WC-a hodnika i natkrivene terase s panoramskim pogledom na more. U prizemlju se jednosobni apartman površine 30 m2 sastoji od kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice,  jedne spavaće sobe, kupaonice, natkrivene terase te mu pripada 71 m2 okućnice i vrtna kućica. Apartmanima pripadaju ukupno dva parkirna mjesta. S obzirom na lokaciju i izvrsna je prilika za investiciju za bavljenje turizmom, koja jamči brzi povrat uloženog.

          


4. MALINSKA - kamena vila s bazenom i pogledom na more ID 6148

          


Vila se sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalaze dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i WC te prostor dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone. Na katu se nalaze još tri spavaće sobe, dvije kupaonice i dva spremišta. Kuća je izgrađena na prostranoj i uređenoj okućnici na kojoj se nalazi bazen s velikom terasom i sunčalištem. Drvena vanjska stolarija u plavoj boji tipična je za mediteransko podneblje. Kuća je potpuno namještena i opremljena, a također ima video nadzor, alarmni sustav i protuprovalna vrata.

          


5. GRAD KRK - Luksuzna kuća u nizu na tri etaže s bazenom i pogledom na more ID 5029

          


Kuća je smještena na izvrsnoj lokaciji nedaleko od centra grada Krka s prekrasnim pogledom na more. Sastoji se od prizemlja, prvog i drugog kata, ukupne stambene površine od 114 m2. Na kompaktnoj okućnici nalazi se bazen, terasa, sunčalište i roštilj. Također mu pripada spremište u prizemlju, pergola, bazen, vrt i dva parkirna mjesta. Izvrsna prilika kao nekretnina za investiciju i turistički najam!

          


6. GRAD KRK (OKOLICA) - Luksuzna vila s preljevnim bazenom i pogledom na moreID 4984

          


Vila ima 223 m2 stambene površine, građena je vrhunskim materijalima te je potpunosti opremljena dizajnerskim namještajem u skladu s najmodernijim standardima i pratećom kvalitetom. U suterenu se nalaze wellness i kupaonica, kao i kotlovnica i spremište.
U prizemlju su se smjestili kuhinja, blagovaona, dnevni boravak i velika terasa. Na katu su tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i pripadajuća terasa s prekrasnim pogledom. Uz kuću u vlasništvo i parkirna mjesta za dva automobila.

          


7. VRBNIK - atraktivna kuća prvi red do mora ID 4554

          


Kuća se sastoji od dvije odvojene kuće s tri terase i stepeništem s pristupom moru. Ukupno ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak s kuhinjom i drugi dnevni boravak s blagovaonom.

          


8.  GARICA - kamena kuća s bazenom na mirnoj lokaciji ID 4552

          


Kuća je stara, ali obnovljena do najmanjih detalja u autohtonom otočkom stilu. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, WC-a, 4 spavaće sobe, dvije kupaonice. Ispred kuće se nalaze terasa i bazen. Posebna atrakcija je slap na bazenu koji pada iz starog kamenog gumna.

          


9. VRBNIK - kamena autohtona vila s bazenom i pogledom na more ID 4549

          


Vila je smještena na mirnoj lokaciji. Sastoji se od kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka u prizemlju te dvije spavaće sobe i dvije kupaonice na katu. Prodaje se potpuno namještena u originalnom rustikalnom stilu. Ispred kuće nalazi se bazen s terasom i sunčalištem.

          


10. GRAD KRK Luksuzna vila, s originalnim arhitektonskim rješenjima, iznad grada Krka s pogledom na more ID 4190

          


Samostojeća kuća, energetski neovisna, s panoramskim pogledom na grad Krk smještena je na parceli od 30 000 m2, okružena maslinicima. Vila je unikatna i uklopljena je u ambijent tako da se stapa s prirodom. Sastoji se od dvije velike spavaće sobe, od kojih jedna ima radni dio, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, hodnika, spremišta, kupaonice i wc-a. Ispred objekta se nalaze terasa s pogledom na more i bazen. Parking se nalazi na krovu.