26.05.2021

NAJLJEPŠI STANOVI U CENTRU GRADA RIJEKE


NAJLJEPŠI STANOVI U CENTRU GRADA RIJEKE


ID 7860 - 2S+DB NA ODLIČNOJ LOKACIJI S POGLEDOM NA MARINU 

                
Novi industrijsko uređen stan na iznimnoj lokaciji u samom centru grada Rijeke. Koncipiran je kao dvosoban stan s dnevnim boravkom koji se proteže na 60 m2. Ovaj je stan kompletno novo renoviran i uređen s mnogo ukusa. Iz stana se proteže pogled na more i riječku marinu. Smješten na lokaciji odlične povezanosti s javnim prijevozom, prometnim terminalima ali i u blizini apsolutno svih sadržaja. Grijanje je izvedeno klimom i podnim grijanjem u kupaoni.
Vrlo posebna i rijetka nekretnina na tržištu koja se svojim uređenjem i lokacijom uzdiže od ostalih!

               


ID 7227 - PREDIVAN STAN NA KORZU

             
U samom centru grada nalazi se fantastičan trosobni stan na drugom katu.Stan je kompletno luksuzno uređen. Otvorenog je koncepta s kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom, 2 velike spavaće sobe, kupaonice i walk in ormara. Prozori osiguravaju dovoljno dnevne svijetlosti i topline. Četiri prozora gledaju na trg i gradsku uru. Stan se nalazi na drugom katu zgrade. Zgrada ima novi krov i novi ulazni hodnik te stanu pripada i tavanski prostor.

               


ID 7441 - DVA APARTMANA 90 M2 U BLIZINI KORZA

               

Fantastično uređen stan od 90 m2 koji je preuređen u dva apartmana od 45 m2. Prvi apartman se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom te kupaonice s wc-om. Stan je kompletno opremljen i namješten kvalitetnim namještajem te vrhunskim klima uređajima. Također, u stanu je proveden wireless internet i kabelska televizija. Drugi apartman je također opremljen i namješten kao prvi te identičnog rasporeda.
Odlična nekretnina koja je konstatno u dnevnom najmu.
Lokacija je idealna za investiciju svega par koraka do Korza!

               


ID 6672 - 2S+DB MODERNO UREĐEN STAN

               

Dvosoban apartman s dnevnim boravkom, moderno i dizajnerski uređen. Proteže se na 85 kvadrata. Budući vlasnik ima priliku preuzeti već uhodani posao iznajmljivanja, no svakako bi ga bilo lijepo imati i za privatne svrhe. Nekretnina kakva se rijetko nalazi na tržištu.
U nekretninu nema apsolutno nikakvih ulaganja već je odmah useljiva ili spremna za iznajmljivanje!

               


ID 8692 - PREKRASAN STAN U CENTRU GRADA S GARAŽNIM PARKIRNIM MJESTOM

             

Predivan stan u samom centru grada. Sastoji se od ulaza, wc-a, kupaonice, 2 sobe, kuhinje i dnevnog boravka, ukupne površine 95,84 m2. Stanu pripadaju kao sporedni dijelovi u suterenu: garažno mjesto i spremište podne površine 2,78m2. 2019. godine stan je kompletno preuređen u studio apartman i 2 sobe koje su opremljene kupaonicama.
Stan je vrijedan pažnje jer može poslužiti za iznajmljivanje ili za stanovanje!

               


ID 4275 - DVA APARTMANA U SAMOM CENTRU GRADA

               

Stan na drugom katu svega 50 m od Korza. Stan je prenamijenjen u dvije stambene jedinice te se svaki apartman sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, hodnika te kupaonice s wc-om. Stanovi su kompletno adaptirani od hidroizolacije, elektroinstalacija, vodnih instalacija, stolarije (dio drvo dio imitacija drva-PVC), podovi, zidovi itd. Stanovi su kompletno novo namješteni i uređeni te su prijavljeni kao apartmani. Zgrada je uredna i održavana s video nadzorom.
Odlična i jedinstvena lokacija!

                


ID 8201 - PREDIVNO UREĐEN 2S+DB STAN  

               

Predivno uređen i namješten stan površine 75m2. Stan ima odličan raspored, kompletno je namješten i opremljen te odmah useljiv. Sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone i ostave. U stanu je provedeno centralno etažno plinsko grijanje, postavljena je kompletno nova PVC stolarija, sve instalacije vode i struje su promijenjene te su adaptirani zidovi, stropovi i podovi iz temelja. Novi namještaj, uređaji i tehnika, dva velika plazma TV-a i klima uređaj su samo dio dobrih argumenata ovog predivnog stana.Predivno uređena kupaona, uz prvoklasnu keramiku i kvalitetne sanitarije te unutarnja nova stolarija.
Odlična nekretnina u samom centru grada, prilika za investiciju ili obiteljski život!

               


ID 5789 - VRLO ATRAKTIVAN STAN

               

Predivno uređen 2S+DB u strogom centru Rijeke. Stan se satoji od kuhinje s dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaonice, wc-a i balkona. Kategoriziran je i u službi je dnevnog najma, tako da osim za život može poslužiti i za investiciju.
Obzirom da je kompletno uređen i na samo nekoliko koraka od Korza, vrlo interesantna nekretnina vrijedna pažnje!

               


ID 2338 - DIZAJNERSKI STAN NA KORZU

               

Dizajnerski stan stambene površine 73,01 m2 smjestio sa na jedinstvenoj lokaciji, u samom centru grada. Stan ima izvrstan koncept rasporeda prostorija, moderno je dizajniran, a ono što ga čini posebno atraktivnim je njegova lokacija. Stan je opremljen dizajnerskim namještajom, klimatiziran je i ima podno grijanje u kupaonici.
Odlična nekretnina za investiciju u svrhu turističkog najma!

               


ID 6526 - PRELIJEPI OBITELJSKI STAN

               

Prelijepo uređen, moderan stan u samom centru Rijeke. Smjestio se na odličnoj lokaciji, u blizini svih sadržaja. Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice. Sve je kompletno renovirano i ukusno uređeno do najsitnijih detalja. Za klijente koji znaju cijeniti kvalitetu i dizajn interijera, ovo je idealna nekretnina.Stan ima etažno plinsko grijanje i dva klima uređaja. U suterenu se nalazi drvarnica.
Idealna katnost i pogled na more!

               


ID 9215 - LUKSUZAN STAN U CENTRU GRADA

               

Stan se nalazi u samom centru grada na petom katu pametne zgrade. Na samom ulazu u zgradu smjestila se recepcija s portirom. Zgrada je opremljena najmodernijom tehnologijom - pametnim sustavom upravljanja.
Ovaj prostrani stan sastoji se od dvije spavaće sobe s blagovaonicom i dnevnim boravkom, velike prostorije za garderobu, zasebne kupaonice i WC-a. Prodaje se kompletno namješten. 

               


[listings items_per_row=3 items_per_page=10 id_listing=213533;208377;210005;205022;220826;179107;216925;194066;136404;203911;228887]