28.10.2020

NAJSKUPLJE NEKRETNINE U NAŠOJ PONUDI

NAJSKUPLJE NEKRETNINE U NAŠOJ PONUDI

Jeste li se ikad zapitali koje su najskuplje nekretnine u ponudi? Donosimo vam naših pet ekskluzivnih nekretnina, a vi uživajte u pogledu! 

1. ISTRA - UMAG Luksuzna moderna vila s pogledom na more (ID 5245)
Na samo 400 m od mora smjestila se ova luksuzna vila opremljena vrhunskim kućanskim aparatima, centralnim računalom za rasvjetu i grijanje, namještajem po mjeri, vrhunskim rasvjetnim sustavom i podnim grijanjem. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i jednog WC-a.
Kuća ima 336m² stambene površine, okružuju ju tri terase s pogledom na more, bazen, maslinik i mediteransko zelenilo. Smještena je pet minuta od centra grada.




2. ISTRA - ROVINJ 18 luksuzno opremljenih apartmana s pogledom na more (ID 3888)
Villa se sastoji od dvije odvojene zgrade od kojih svaka ima  9 apartmana, čineći ukupno 18 jedinica za iznajmljivanje. Svi apartmani su potpuno opremljeni i ocijenjeni s 4 zvjezdice (prema službenoj kategorizaciji privatnih smještaja u Hrvatskoj).
Uz natkrivenu terasu, 14 apartmana nudi i pogled na more dok se iz četiri apartmana pruža prekrasan pogled na živopisni vrt sa stablima maslina i smokvi.
Svi apartmani opremljeni su sefom, kablovskim LED TV sustavom i klima uređajima. Svaki apartman ima zasebnu kupaonicu i potpuno opremljenu kuhinju.
Ova raskošna vila locirana je na velikoj čestici (3000 m2), a obzirom da postojeće građevine zauzimaju tek 2/3 površine čestice, preostaje još otprilike 1000 m2 na kojima je moguća gradnja. Čestica se nalazi na samom rubu urbanizirane zone te iz tog razloga nije moguća izgradnja dodatnih objekata u neposrednoj blizini vile. Čestica je omeđena suhozidom od pravog istarskog kamena.
Vila se nalazi u Rovinjskom selu te je udaljena samo pet minuta vožnje od prekrasnog Rovinja. Trenutni vlasnik je spreman prodati zgradu zajedno s uhodanim poslom uz garantirani godišnji prihod.




3. IČIĆI vila s tri stana, bazenom, teretanom i 1900 m2 okućnice (ID 1371)
Luksuzna vila s tri stambene jedinice, bazenom te velikim vrtom u mirnom i zelenom okruženju smještena je samo 150 m od mora. Nalazi se u Ičićima, na samo 2 km udaljenosti od centra Opatije.
Tri etaže od 190 m2 koncipirane su kao 3s+db.
Na prvom katu je intimni wellness centar sa saunom, tušem i stolom za masažu, teretana i sala za bilijar sa stolom za stolni tenis.
Drugi i treći kat sastoje se od luksuzno opremljenih i uređenih prostorija koje su napravljene od ukusno odabranih materijala (bijeli, plavi biserni i afrički granit). Tu se nalazi impresivna hala, velika lođa, elegantni namještaj, luksuzna kuhinja/blagovaonica s modernim aparatima, grandiozni dnevni boravak s kućnim kinom i elegantnom kožnom sofom, glavna soba s bračnim krevetom (parket od mahagonija i pogled na more), udobna soba s bračnim krevetom i parket od mahagonija, dvije dvokrevetne sobe, jedna izvanredna kupaonica od prirodnog oniksa s jacuzzijem, kupaonica od luksuzne keramike s parnom kupelji, odvojen toalet i garderoba.
Na otvorenom se nalazi privatni bazen površine 70 m2 s velikim terasama i ležaljkama, blagovaonica s roštiljem i granitnim stolom s pogledom na more, garaža za šest automobila površine 120 m2, mediteranski vrt i privatno igralište za košarku i mali nogomet. Vila ima prekrasan pogled na ACI marinu i cijeli Kvarnerski zaljev.




4. OPATIJA vila u samom centru s tri potpuno odvojene stambene jedinice, bazenom i sunčalištem (ID 1618)
Vila površine 758m2 izgrađena je u samom centru Opatije na okućnici od 703m2 i 60m2 terase za sunčanje.
Ovaj objekt se sastoji od garažno-podrumske etaže, prizemlja, prvog i drugog kata. Na okućnici se nalaze četiri parkirna mjesta dok su dva do tri parkirna mjesta dobivena u podrumskom dijelu u kojem se nalazi i strojarnica za grijanje, prostorija za pranje, velika konoba s gril kaminom, kupaona, sauna i teretana.
Građevina je podijeljena na tri potpuno odvojene i neovisne stambene jedinice.
U prizemlju se nalaze dva stana sa zasebnim ulazima. Prvi stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, kupaone i dvije spavaće sobe. Drugi stan je jednosoban s velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, blagovaonom i kupaonom.
Treći, centralni stan je troetažni. Povezan je s podrumskim sadržajem. Na prvom katu se nalazi veliki dnevni boravak, kuhinja, blagovaona, dvije spavaće sobe, kupaona, wc za goste i hodnik. Na drugom katu su dvije spavaće sobe, kupaona, hodnik i veliki jacuzzi whirlpool.
Svaka prostorija ima svoju terasu i predivan pogled na more.
Ova vila izgrađena je od vrhunskih materijala. Grijanje i hlađenje objekta postignuto je pomoću dizalica topline vrhunske marke DAIKIN koja je sa sigurnošću broj jedan za grijanje i hlađenje. Sve prostorije u ovom objektu imaju podno grijanje plus stropno grijanje I hlađenje. Valja još jednom napomenuti da svaki stan ima svoje odvojeno grijanje, vodu i struju. Svaka prostorija posjeduje digitalne termostate kojim se omogućuje zasebno grijanje i hlađenje prostorija kao i njihovih dijelova.
Okućnica je uređena i ima pogled na more. Travnati dio obogaćen je visokim palmama i ukrasnim raslinjem. U okućnici se nalazi bazen s terasom za sunčanje koja je potpuno ograđena metalnom inox ogradom.




5. RIJEKA Moderna vila na riječkoj rivijeri, prvi red do mora (ID 1547)
Ultra moderna-umjetnička vila stambene površine 600m2 nalazi se prvi red do mora te se prostire na tri etaže. Terasa na srednjoj etaži prostire se na 150m2. Vlasniku pripada i okućnica površine 350 m2. 
Svaka etaža ima centralno plinsko grijanje,  klimatizacijski sustav DAIKIN (grijanje i hlađenje), tri spavaće sobe s pripadajućim kupaonama.
Prizemlje vile prostire se kroz 200m2 te se smatra polivalentnim prostor.
U vili se nalazi lift marke OTIS, sistem solarnog grijanja za dogrijavanje bazena i za toplu vodu, stolarija SCHICO 70 aluminijska stolarija i fasada od aluminija - ALUBANG.
Kuća je spremna i može se etažirati jer svaka etaža ima svaka za sebe zasebno struju i plin.
Vila je od mora udaljena samo 4 metra!


 



[listings items_per_row=3 items_per_page=10 id_listing=188319;176761;123537;127669;127221]