17.08.2020

pet za 5 ZAMET


Zamet je drugi po veličini kvart u gradu Rijeci koji prije svega predstavlja mjesto ugodnog življenja. Područje je s velikim brojem nebodera, lako dostupnim trgovačkim centrima i ‘zelenom tržnicom’ kakvom se malo koji kvart može pohvaliti. Važno je napomenuti kako se u njemu nalaze mnogi kulturni, zabavni, sportski i rekreacijski objekti koji ga čine idealnim mjestom za druženje, zabavu i sportske događaje. 

Kao središnji dio kvarta nameće se Centar Zamet - suvremeni javni kompleks smješten na funkcionalnom trgu pored tržnice i osnovne škole koji predstavlja društveni, sportski i poslovni centar zapadnog dijela Rijeke. 
Na području Zameta nalaze se također dječji vrtić, market, ambulanta, mjenjačnica, mesnica, caffe barovi, pekara, ljekarna, banka, tržnica, mjesni odbor i crkva. 

Ogranak Gradske knjižnice Rijeka žiteljima ovog područja nudi atmosferu dnevnog boravka u kojem njegovi korisnici mogu zadovoljiti svoje intelektualne, odgojne, socijalne, kulturne i informacijske potrebe u opuštajućem prostoru. 
Osnovna škola Zamet utemeljena je davne 1891. godine te danas broji 666 učenika i jedna je od jedna od najcjenjenijih u Primorsko-goranskoj županiji.
Uz toliko sadržaja nadohvat ruke, tko ne bi volio živjeti upravo ovdje?
Naša ponuda nekretnina na području Zameta obuhvaća stanove u vrhunskim visokokvalitetnim novogradnjama, etaže kuća, stanove s prekrasnim pogledom na more, dvoetažne stanove, kuće s okućnicom, poslovne prostore i građevinska zemljišta s pogledom na more i izvrsnom orijentacijom.


Predstavljamo vam naših pet za 5 nekretnina na Zametu - idealnom mjestu za lagodan, sadržajan i praktičan život!
 
ZAMET - samostojeća kuća s tri stambene jedinice
Lokacija
Zamet - Rijeka
362.500€(2.731.256 kn)
Površina
200 m2
Sobe
8
ID Kod
2818
Detalji