21.12.2020

SEMPRE QUI



1. Čime se bavi vaša tvrtka?


SempreQui je trgovačko društvo osnovano kao rezultat višegodišnjeg stjecanja znanja i iskustva u području rada s nekretninama. Osnovna djelatnost tvrtke je upravljanje i održavanje nekretnina kroz moderan, kvalitetan i pouzdan pristup.
Svjesni činjenice da mnogi vlasnici nisu u mogućnosti redovito posjećivati nekretninu, razvili smo posebnu vrstu usluge kojom obilazimo nekretninu, provjeravamo njezin interijer i eksterijer u potrazi za znakovima oštećenja ili potencijalnim problemima, prikupljamo poštu/pakete, čistimo interijer i eksterijer, vršimo manje popravke, pružamo mogućnost nadzora nad trećim osobama koje borave u objektu, pripremamo nekretninu za njihov dolazak te brojne druge usluge.
Osnovni koncept SempreQuia je biti produžena ruka vlasnicima u svemu što im je potrebno te im osigurati mir kako bi isti bili nedvojbeno sigurni da je s nekretninom sve u redu.


 

2. Što vas izdvaja od ostalih tvrtki koje se bave istom djelatnošću?

SempreQui od samih početaka teži za visokom razinom profesionalnosti pri pružanju usluga te komunikaciji s klijentima i poslovnim partnerima. Riječ je o vrijednostima i uvjerenjima koji predstavljaju temelj našeg poslovanja. U svom radu težimo konstantnom obrazovanju i implementaciji novih tehnologija.
Neprestano ulaganje u znanje i tehnologiju omogućilo nam je da svoje usluge pružamo brže, kvalitetnije i točnije nego ikada prije. Korištenjem pametnih uređaja poput robota za čišćenje bazena, uređivanje vrta, senzora za detekciju prodora vode ili gubitka topline kao i drona za pregled oku nedostupnih dijelova - maksimalno povećavamo učinkovitost rada uz istovremeno smanjivanje rizika.
Takav pristup osigurao je veliki stupanj povjerenja kod klijenata, a nas potaknuo da i dalje ustrajemo u kontinuiranom traganju za izvrsnošću.


3. Koje usluge možete ponuditi našim klijentima?

Vašim klijentima možemo pružiti niz usluga koje su usko vezane uz održavanje i upravljanje nekretnine. Takvim uslugama se nastoji osigurati funkcionalnost doma te predvidjeti i prevenirati potencijalne probleme za vlasnike koji ne borave u nekretnini. 
Nudimo usko specijalizirane usluge koje se sastoje od:
  •  provjere unutarnjeg dijela nekretnine (pregled postoje li znakovi oštećenja, puknuća cijevi, provale, vode, plijesni itd.)
  •  provjere vanjskog dijela nekretnine (čišćenje bazena, održavanje vrta, zalijevanje kućnih biljaka, sitni popravci itd.)
  • prevencije problema (obilazak nekretnine prije i nakon vremenskih nepogoda i priprema nekretnine za oluju, kontaktna točka za zaštitarsku kompaniju, itd.)
  •  redoviti obilazak nekretnine
  •  poduzimanje manjih popravaka
  •  pronalazak osoba koje bi izvele veće popravke u slučaju potrebe
  •  pomoć i nadzor izvođača radova na nekretnini
  •  preuzimanje pošte i isporuke paketa
  •  pripremanje kuće/stana za dolazak vlasnika ili gostiju
Važno je napomenuti kako ovaj krug usluga nije ograničen. Naime, konstantno težimo povećanju kvalitete postojećih usluga te povećanju broja dodatnih usluga. Zbog navedenog nam se vlasnicima nekretnina mogu obratiti s vrlo specifičnim zahtjevima.
 

4. Kako funkcionira suradnja s vašom tvrtkom? Na koji način pristupate klijentima?

Pružanje usluga od strane SempreQuia u potpunosti je prilagođeno potrebama nekretnine i željama vlasnika iste. Zbog toga smo u potpunosti otvoreni za sve vrste prijedloga za koje vlasnik smatra da je vrlo važno uzeti u obzir.
Neovisno o tome, osigurali smo nekoliko različitih vrsta paketa za vlasnike i kuća i stanova koje mogu svojevoljno izabrati. Takvi paketi obuhvaćaju do 56 različitih popisa za provjeru kojima je cilj cijelu nekretninu detaljno pregledati i osigurati njezinu funkcionalnost, odnosno očuvati njenu vrijednost.
Prva tri paketa (osnovni, premium, all-inclusive) su definirana s obzirom na uobičajeni sadržaj nekretnine i njezinu veličinu. No, budući da smo svjesni činjenice kako svaka nekretnina ima određeni sadržaj koji je vlasnicima vrlo bitan, ostavili smo mogućnost da vlasnici sami u posebnom četvrtom paketu „custom“ izaberu koje točno usluge žele da im budu pružene, a koje ne.
Važno je napomenuti kako SempreQui prilikom svake posjete vodi detaljan popis u kojem je navedeno što je sve provjereno (ovisno o odabranom paketu usluge), fotografije nekretnine, eventualno pronađene nedostatke, savjete za unaprjeđenje vrijednosti nekretnine i statistiku održavanja nekretnine. Drugim riječima, popis sadržava sve ono što su klijenti odabrali.
Zbog ovako fleksibilno postavljenog pristupa, prepoznati smo od strane klijenata kao vrlo otvoreni i suosjećajni prema njihovim potrebama. Na opisani način svakom klijentu pristupamo individualno, što podrazumijeva da usluga uvijek bude kvalitetno i profesionalno pružena. 


 

5. Kako vas naši klijenti mogu kontaktirati i angažirati?

SempreQui ne prepoznaje pitanje radnog vremena. S obzirom na specifične zahtjeve nekretnine, moramo uvijek biti spremni intervenirati kada je to potrebno. Zbog navedenog smo osigurali čitavi niz mogućnosti kako nas klijenti mogu kontaktirati.
Prva stanica potencijalnim klijentima je svakako posjet našoj web stranici na kojoj mogu pronaći popis usluga, detaljno obrazložene vrste paketa, cjenike, informacije o načinu rada, podatke o samoj tvrtki, često postavljena pitanja i blog na kojem pišemo savjete o našem radu.
Na spomenutoj stranici nalazi se i obrazac za kontakt kojeg svi potencijalni klijenti mogu iskoristiti radi postavljanja upita, a ako to žele učiniti neovisno o obrascu, mogu nam uvijek poslati upit direktno na e-mail: info@semprequi.com.
Osim toga, kako bismo bili u skladu s našom politikom dostupnosti i otvorenosti, na našoj web stranici navedeni su i kontakti telefona na koje nas se može nazvati: +385989779489 i +385989236199.
Osim poziva, klijenti nas na navedene brojeve mogu kontaktirati i putem popularnih aplikacija Viber i Whatsapp. Zaključno, budući da veliki broj potencijalnih klijenata aktivno sudjeluje i na društvenim mrežama na raspolaganju im za savjete oko održavanja i upravljanja nekretnine te druge korisne informacije stoje i društvene mreže Instagram i Facebook na sljedećim linkovima:
  •  Facebook: https://www.facebook.com/SempreQui-113432340450633/
  •  Instagram: https://www.instagram.com/semprequi_croatia/

Stojimo Vam na raspolaganju za dodatna pitanja. SempreQui – Ovdje kad Vi niste!