13.04.2021

10 NEKRETNINA S NAJLJEPŠIM POGLEDOM

10 NEKRETNINA S NAJLJEPŠIM POGLEDOM



1. CRIKVENICA - Kuća s bazenom i pogledom na more ID 8437
Kuća se nalazi na udaljenosti od 1 km od mora i savršeno je utočište za sve koji žele uživati u mirnoj okolici s prekrasnim pogledom na more, a opet blizu svih sadržaja. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, tri spavaće sobe i tri kupaonice, garaže, spremišta pored garaže i saune. S balkona se pruža prekrasan pogled na more. Bazen sa sunčalištem smješten je na strani udaljenijoj od ulice zbog bolje privatnosti. Tamo se također nalazi velika natkrivena terasa s roštiljem. Kuća je kompletno namještena i opremljena te se kao takva prodaje.

 


2. VRSAR ID 3941 Dizajnerska vila s otvorenim pogledom na more i Vrsar
Vila je remek-djelo suvremene arhitekture, smještena na brežuljku koji se može pohvaliti prekrasnim pogledom na more kao i pogledom na stari grad Vrsara.
Ova izuzetna vila savršena je za one koji su u potrazi za jedinstvenim, luksuznim boravkom na obali.
Izgrađena je izvanrednom pažnjom na detalje, svaki kutak vile je pažljivo dizajniran za stvaranje nevjerojatno originalne kuću za odmor najviše kvalitete.

 


3. OPATIJA - Novogradnja s liftom, garažom, bazenom i panoramskim pogledom  ID 1502
Kvalitetna i moderna novogradnja od ukupno 6 stanova s otvorenim pogledom na more nalazi se u mirnom dijelu Opatije, ali istovremeno u blizini svih sadržaja i na samo 5 minuta udaljenosti od plaže Slatina.

 


4. OTOK KRK, PORAT -  Luksuzni apartman s pogledom na more ID 4789
Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji smješten samo 200 metara od mora u zgradi od četiri apartmana. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, predsoblja i terase s pogledom na more. 

 


5. ISTRA, KRNICA Nova luksuzna vila s pogledom more ID 4981
Vila je smještena u kompleksu 6 prekrasnih vila, samo 18 km do zračne luke Pula. Plavi zaljev u Krnici savršeno je mjesto za izlete u najljepša mjesta Istre: Nacionalni park Brijunskih otoka, Pulu (25 km), Rovigno (40 km), Labin (30 km) te do obale (Rakalj, Krnica , Duga Uvala) za privatne izlete brodom. Iz vile se pruža prekrasan pogled na more.

 


6. IKA Odlično uređen i namješten apartman s dvije sobe i dnevnim boravkom prvi red do mora ID 7564
Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, kupaonice, ukupne površine 55 m2 te dodatno balkona od 6 m2. Iskorištenost prostora je takva da imate dojam kako je apartman dosta veći. Nalazi se na odličnoj lokaciji, prvi red i samo 20 metara do mora i obližnje plaže, namješten je i uređen sa stilom, gdje se pazilo na svaki detalj. 

 


7. ISTRA, RABAC- Luksuzni stan od 138.58 m2 s 2 en-suite sobe ID 6572
Apartman je smješten na 150 m od mora i oko 300 m od uređene plaže, pješačka udaljenost do svih sadržaja. Iznimna lokacija s prekrasnim pogledom. Ovaj iznimni i luksuzni stan sastoji se od dnevnog dijela s kuhinjom, dnevnom sobom i blagovaonicom, zatim garderobe, predsoblja, 2 spavaće sobe (obje su en-suit s kupaonicom i garderobom) i terase.

 


8. JADRANOVO - Božanstvena kamena vila s pogledom na more ID 4450
Ova božanstvena vila ostaviti će Vas bez daha svojom ljepotom, raskošnim i stilskim interijerom kako unutrašnjeg prostora tako i vanjskog. Vila je smještena na mirnoj lokaciji uz more, a cijela je obučena u svima dobro poznati brački kamen što ovoj nekretnini daje ne samo vrhunsku kvalitetu nego i jedinstvenu ljepotu koju u potpunosti nadopunjuje vrhunska zelena stolarija. Pri uređenju pridalo se važnosti svemu do najsitnijih detalja.
Ova impresivna vila ima 540m2 te se sastoji od stilski, moderno uređenog dnevnog boravka s blagovaonom, kuhinje, kamina i unutarnjeg stepeništa koje Vas vodi do spavaćih soba i kupaonica. Iz blagovaone se izlazi na predivan raskošni balkon s pogledom na more.

 

9. OTOK KRK, MALINSKA - Ekskluzivna novogradnja na fantastičnoj lokaciji
Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe sjeverne orijentacije za bijeg od ljetnih vrućina, dvije kupaone od kojih je jedna smještena pored spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinja 'open space' konceptom okrenuti na jug. Cijelom dužinom postavljena je staklena stijena s pogledom na more i na jug se izlazi na prostranu terasu od 16 m2.


 

10. ISTRA, MOTOVUN - Prostrana Eko kuća s predivnim pogledom ID 6231 
Jedinstvena kuća za odmor u Motovunu, u idiličnom okruženju s fenomenalnim pogledom na brdoviti dio toskanske Istre. Potpuno ograđena kuća sakrivena od pogleda garantira potpuni mir i privatnost, a istovremeno se nalazi u blizini svih potrebnih sadržaja. Kuća ima 360 m² sa okućnicom od 800 m² što daje mogućnost za brojne aktivnosti. Sve prostorije su vrlo prostrane, svijetle s puno prozora i odlično povezane na način da omogućava boravak velikom broju ljudi bez smetnji.



[listings items_per_row=3 items_per_page=10 id_listing=218217;176992;126212;184360;185821;210846;204180;182173;217813;200253]