21.04.2021

MOJIH PET - PATRIK HRŠTIĆ1. Kako je započela tvoja priča s nekretninama?
U poslu s nekretninama sam gotovo cijeli svoj život, od dvadesete godine svog života, što zbog obiteljskih poslova, što privatno. Imao sam 'izlete' i izvan okvira posla s nekretninama, ali u pravilu sam se uvijek vraćao nekretninama kao najsrodnijem poslu.


2. Koji je najbolji dio posla agenta za nekretnine?
Za mene je najbolji dio ovog posla upoznavanje ljudi i njihovih okolnosti te pomoć vlastitim stručnim savjetom ili usmjerenjem.  


3. Po čemu se ističe agencija Dux nekretnine?
Dux nekretnine se kao agencija ističe po harmoniji unutar firme, obiteljskoj atmosferi i iskrenom pristupu prema klijentima.


4. Tko ti u poslu pruža najveću podršku?
Iskreno nitko, sam sebe motiviram i smatram da je samodisciplina jako važna.


5. Kojih pet nekretnina bi izdvojio za klijente?

ID 5608 OPATIJA, VOLOSKO - vila 400m2 s bazenom, panoramskim pogledom na more i okućnicom od 2000m2
Unikatna nekretnina svakako vrijedna pažnje na odličnoj lokaciji!

ID 2936 OPATIJA - stan 185m2 s pogledom na more 
Nalazi se u samom centru Opatije, prostire se na 2 etaže te se  sastoji od dnevnog boravaka, kuhinje, blagovaone, hodnika, 3 spavaće sobe i 2 kupaone.

ID 8222 MEDVEJA - građevinski teren 2255m2 s prekrasnim pogledom na more za apartmane / villu / kuću za iznajmljivanje / obiteljsku kuću 
Građevinsko zemljište je udaljeno cca 250m zračne linije od mora, ima otvoreni panoramski pogled na more i južnu orijentaciju. Smješteno je na brežuljku na tihoj i mirnoj poziciji i odmah do asfaltiranog puta. Sve komunalije nalaze se do terena te je čisto i uredno vlasništvo.

ID 5827 LOVRAN- građevinski teren 2140m2 s pogledom na more za stambenu zgradu–stanove/apartmane/ obiteljsku kuću / villu / kuću za iznajmljivanje  
Građevinsko zemljište je udaljeno cca 350 m zračne linije od mora, ima otvoreni panoramski pogled na more i južnu orijentaciju. Smješteno je na brežuljku, ali potpuno ravno. Nalazi se na tihoj i mirnoj poziciji i odmah do asfaltiranog puta. Vlasništvo je čisto i uredno te je teren očišćen i spreman za gradnju.

ID 2822 OPATIJA - villa sa bazenom prvi red do mora - unikatna nekretnina na tržištu 
Villa ima ukupno 4 etaže koje su povezane sa unutarnjim stubištem i unutarnjim liftom. Posjeduje bazen, vanjsku ljetnu kućicu s kuhinjom i mini barom. Parcela je ukupne veličine od 1090m2.

OPATIJA - stan 185m2 sa pogledom na more
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
850.000€
Površina
185 m2
Sobe
4
ID Kod
2936
Detalji
Površina
1.363 m2
Sobe
22
ID Kod
2822
Detalji