O Istri kroz svijet nekretnina


Istra je najveći hrvatski poluotok prekrasne obale i zadivljujuće unutrašnjosti, smješten na Sjevernom Jadranu. Uzevši u obzir zaista neosporne prirodne ljepote Istre i blizinu europskih zemalja te dobru povezanost Istre s velikim europskim metropolama ne treba začuditi interes stranaca za kupnjom nekretnina upravo u Istri.

Zahvaljujući svojoj blagoj klimi i prirodnim ljepotama odavno je prepoznata kao omiljena turistička destinacija. Velik je broj stranih turista koji su se odlučili za kupnju nekretnine u Istri. Time ne samo da su dobili nekretninu za vlastiti odmor već i mogućnost za dodatnu zaradu kroz turistički najam te u konačnici i priliku za povrat investicije.

Isto tako, primjetan je porast interesa domaćih kupaca koji kupuju nekretnine za komercijalizaciju tijekom sezone.

Istarski gradovi - Pula, Poreč, Umag redovno su na popisima najtraženijih gradova za kupnju nekretnina.
 
Upravo u skladu s raznolikošću istarskih prirodnih ljepota i bogate kulturno-povijesne baštine i tržište nekretnina u Istri vrlo je raznoliko. Pa tako Istra svojim klijentima nudi zaista širok spektar nekretnina od manjih stanova u vrhunskim novogradnjama, prekrasnih i luksuznih novoizgrađenih vila, renoviranih starih kamenih kuća, apartmanskih kuća, obiteljskih kuća, preko stanova u stambenim zgradama do građevinskih i poljoprivrednih zemljišta.

Atraktivne nekretnine na dobrim lokacijama poprilično brzo i lako pronalaze kupce. Svaka od njih na svoj način je jedinstvena i udovoljava specifičnim potrebama današnjih kupaca. Tako primjerice, kuće u unutrašnjosti Istre nude svojim budućim vlasnicima danas vrlo traženu i iznimno cijenjenu privatnost i intimu. Oni željni zabave i druženja izabrat će nekretninu u jednom od poznatih turističkih središta na obali  ili u njihovoj neposrednoj blizini…
 


Uvjereni smo da tržište nekretnina u Istri danas doista udovoljava raznovrsnim zahtjevima kupaca nekretnina.

U skladu s trenutnim stanjem na tržištu nekretnina u Istri i ponuda agencije Dux nekretnine je zaista bogata i raznolika, a provjeriti je možete na https://dux-istra.com/

Na raspolaganju smo Vam i u našoj poslovnici u Puli na adresi Mletačka 12, kao i na brojevima telefona 091/555 9620, 092/101 3848.