28.12.2023

Duxomenalan domjenak 2023.

22. prosinca održali smo peti po redu Duxomenalan domjenak u hotelu Ambasador u predivnoj Opatiji. Ovoga puta godišnji sastanak je bio prepun iznenađenja obzirom da je naš mentor Tony Jerković ove godine poželio nagraditi velik broj agenata za njihov cjelogodišnji trud i rad.



Tako su nagradu za najbolju agenticu i agenta primili Iva Zajc treću godinu za redom i Marko Šutanovac, najperspektivniji agent iz naše opatijske poslovnice.

     

U Milijunski klub ušli su ove godine agentica Nataša Brčić iz porečke poslovnice i Patrik Hrštić iz opatijske poslovnice već drugu godinu za redom.

     

Obzirom da agencija Dux nekretnine uskoro slavi 5 godina postojanja, željeli smo se zahvaliti agentima i suradnicima koji su s nama od prve godine a to su: Darko Miculinić, Renato Vrčković, Patrik Hrštić, Nikolina Kovačević i odvjetnički ured Primorac&Primorac.

     

          


Kao najbolja nova agentica koja je postigla najbolje rezultate u prvoj godini svog rada u agenciji nagrađena je agentica iz labinske poslovnice Lara Jović.

     

Izdvojili smo također kolege koji su ove godine bili najuporniji i najbliži tituli najboljih: Stefani Kapel, Ivana Škoro, Tina Širol i Marco Matešković.

     


     

Bračni par Jerković jedan su drugog iznenadili poklonima i nagradama za međusobnu podršku i tako još jednom dokazali da u našoj agenciji vlada obiteljska atmosfera međusobne zahvalnosti i motivacije.

     

Večer je bila prepuna iznenađenja, emocija i lijepih riječi, a nakon godišnjeg sastanka u konferencijskoj dvorani uslijedio je domjenak i zabava za one najizdržljivije.

Pripremite se za naše nove uspjehe jer u novu godinu ulazimo puni energije i optimizma!
Duxomenalan tim